Den som väntar på nått gott väntar på en björn

Hej.
Moa är rätt gay och bakar morotskaka och jobbar med engelskaläxor. Fast jag hjälpte till lite med morotskakan. Och med engelskaläxan. Så jag är väl minst lika gay då kanske. Fint.
Vi lyssnar på Sadie rain och väntar på bättre tider. Tider då morotskakan har svalnat och vi kan äta upp den. Olle har varit hit antal gånger och provsmakat glasyren och frågat om det inte är klart snart. Han är för söt han alltså.
Vi hittade den finaste sötaste mest underbara bilden på den finaste sötaste mest underbara Fredrik i förra årets skolkatalog. Man he is just sweet sweetness.

Vi försöker komma på den korrekta stavningen på "yoghurt" och jag tror att vi har hittat den. Fedt. Jag bara ordbajsar för att göra ett inlägg på en blogg som inte är min. Det är fan slöseri med tid.
På onsdag släpper Familjen sitt nya album "Mänskligheten" som jag tycker att alla ska lyssna in sig på. För han är typ såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra och kommer på yran. Och då blir det fan drag.

Nu ger jag upp.
Peace

/Hanna


RSS 2.0